Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 300g229kcal51.7g0g2.1g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g750g488kcal12.8g90g0g0g
Palsternakka 150g95kcal0.8g17.7g0.6g6.8g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4426g1702kcal133.2g224.4g8.4g14.8g
Valittu annoskoko2213g851kcal66.6g112.2g4.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna1107g426kcal33.3g56.1g2.1g3.7g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075