Chili-inkivääritonnikala kasvissosekeitto
Palottele vihannekset, joita keittoosi haluat laitaa, sekä inkivääri, ja iske ne kattilaan.
peitä vedellä niin, että ihan muutama vihanneksen osa jää pinnalle.
keitä miedolla lämmöllä -kuitenkin että vesi kiehuu- kunnes vihannekset pehmeitä (30-40min).
lisää suolaa noin 2tl
soossaa sauvasekoittimella kattilassa kaikki, niin että tuloksena mukavan näköistä vihannessosetta
lisää chilitonnikalapurkki joukkoon - varo kuitenkin laittamasta liikaa jos ei makuhermosi kestä voimakast chiliä.
Koko purkki tuo jo TOSI tulisen maun.
soossaa tämäkin tasaisesti joukkoon.
lisää ruokakermaa mielen mukaan (miten kalorit ja makuhermot sallivat; mitä enemmän kermaa sitä parempi maku.
voi käyttää myös kevytruokakermaa kaloripelossa) ja sekoita.
mausta vielä mustapippurilla mielesi mukaan.
tarjoile leivän kera.
Butter