Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g33g22kcal1.1g1.5g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g50g175kcal1.8g40.6g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g445kcal10.4g84.4g7.4g3g
Valittu annoskoko102g223kcal5.2g42.2g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g111kcal2.6g21.1g1.9g0.8g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483