Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g400g260kcal13.2g18g15.6g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g600g2088kcal21g486g6g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2440g5324kcal123.4g1009.4g88.4g36g
Valittu annoskoko1220g2662kcal61.7g504.7g44.2g18g
Annoskoko puolitettuna610g1331kcal30.9g252.4g22.1g9g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483