Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g401g261kcal13.2g18.1g15.7g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g602g2095kcal21.1g487.6g6g18.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g5341kcal123.8g1012.8g88.6g36.2g
Valittu annoskoko1224g2671kcal61.9g506.4g44.3g18.1g
Annoskoko puolitettuna612g1335kcal31g253.2g22.2g9.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483