Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g45g29kcal1.5g2g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g67g233kcal2.3g54.2g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g594kcal13.8g112.6g9.8g4g
Valittu annoskoko136g297kcal6.9g56.3g4.9g2g
Annoskoko puolitettuna68g148kcal3.5g28.2g2.5g1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483