Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g446g290kcal14.7g20.1g17.4g0g
Kananmuna kuoreton 245g350kcal30.7g0.7g25.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g669g2328kcal23.4g541.8g6.7g20.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2720g5934kcal137.6g1125.2g98.4g40.2g
Valittu annoskoko1360g2967kcal68.8g562.6g49.2g20.1g
Annoskoko puolitettuna680g1484kcal34.4g281.3g24.6g10.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483