Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g56g36kcal1.8g2.5g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g84g291kcal2.9g67.7g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g742kcal17g140.6g12.2g5g
Valittu annoskoko170g371kcal8.5g70.3g6.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna85g186kcal4.3g35.2g3.1g1.3g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483