Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g67g44kcal2.2g3g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 37g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g100g349kcal3.5g81.3g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g890kcal20.6g168.8g14.8g6g
Valittu annoskoko204g445kcal10.3g84.4g7.4g3g
Annoskoko puolitettuna102g223kcal5.2g42.2g3.7g1.5g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483