Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g78g51kcal2.6g3.5g3g0g
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g117g407kcal4.1g94.8g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1038kcal24.2g196.8g17.2g7g
Valittu annoskoko238g519kcal12.1g98.4g8.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna119g260kcal6.1g49.2g4.3g1.8g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483