Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g800g520kcal26.4g36g31.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1200g4176kcal42g972g12g36g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g10647kcal246.8g2018.6g176.6g72g
Valittu annoskoko2440g5324kcal123.4g1009.3g88.3g36g
Annoskoko puolitettuna1220g2662kcal61.7g504.7g44.2g18g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483