Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g89g58kcal2.9g4g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 49g70kcal6.1g0.1g5g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g134g466kcal4.7g108.4g1.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1187kcal27.4g225g19.6g8g
Valittu annoskoko272g594kcal13.7g112.5g9.8g4g
Annoskoko puolitettuna136g297kcal6.9g56.3g4.9g2g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483