Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g100g65kcal3.3g4.5g3.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g150g522kcal5.3g121.5g1.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1331kcal31g252.4g22g9g
Valittu annoskoko305g666kcal15.5g126.2g11g4.5g
Annoskoko puolitettuna153g333kcal7.8g63.1g5.5g2.3g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483