Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g11g7.2kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g17g58kcal0.6g13.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g148kcal3.6g28g2.4g1g
Valittu annoskoko34g74kcal1.8g14g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g37kcal0.9g7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g219kcal5.3g41.3g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483