Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g112g73kcal3.7g5g4.3g0g
Kananmuna kuoreton 61g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g167g582kcal5.9g135.4g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g1484kcal34.6g281.2g24.6g10g
Valittu annoskoko340g742kcal17.3g140.6g12.3g5g
Annoskoko puolitettuna170g371kcal8.7g70.3g6.2g2.5g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483