Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g134g87kcal4.4g6g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g201g698kcal7g162.5g2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1781kcal41.2g337.4g29.4g12g
Valittu annoskoko408g890kcal20.6g168.7g14.7g6g
Annoskoko puolitettuna204g445kcal10.3g84.4g7.4g3g
Arvot/100g100g218kcal5g41.3g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483