Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g156g101kcal5.2g7g6.1g0g
Kananmuna kuoreton 86g122kcal10.7g0.3g8.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g234g815kcal8.2g189.6g2.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana952g2077kcal48.2g393.8g34.4g14g
Valittu annoskoko476g1039kcal24.1g196.9g17.2g7g
Annoskoko puolitettuna238g519kcal12.1g98.5g8.6g3.5g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483