Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g178g116kcal5.9g8g7g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.3g0.3g10.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g268g931kcal9.4g216.7g2.7g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g2374kcal55.2g450g39.6g16g
Valittu annoskoko544g1187kcal27.6g225g19.8g8g
Annoskoko puolitettuna272g593kcal13.8g112.5g9.9g4g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483