Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g22g15kcal0.7g1g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g33g116kcal1.2g27.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g297kcal6.8g56.2g5g2g
Valittu annoskoko68g148kcal3.4g28.1g2.5g1g
Annoskoko puolitettuna34g74kcal1.7g14.1g1.3g0.5g
Arvot/100g100g218kcal5g41.3g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483