Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g223g145kcal7.4g10g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 123g175kcal15.3g0.4g12.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g334g1164kcal11.7g270.9g3.3g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g2967kcal68.8g562.6g49.2g20g
Valittu annoskoko680g1484kcal34.4g281.3g24.6g10g
Annoskoko puolitettuna340g742kcal17.2g140.7g12.3g5g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483