Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g268g174kcal8.8g12g10.4g0g
Kananmuna kuoreton 147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g401g1397kcal14g325.1g4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g3561kcal82.4g675g59g24g
Valittu annoskoko816g1780kcal41.2g337.5g29.5g12g
Annoskoko puolitettuna408g890kcal20.6g168.8g14.8g6g
Arvot/100g100g218kcal5g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483