Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g312g203kcal10.3g14g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 172g245kcal21.5g0.5g17.6g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g468g1629kcal16.4g379.2g4.7g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g4154kcal96.4g787.4g69g28g
Valittu annoskoko952g2077kcal48.2g393.7g34.5g14g
Annoskoko puolitettuna476g1039kcal24.1g196.9g17.3g7g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483