Siirry sivulle! Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Muussaa/soseuta banaani ja lisää munat, vesi ja rahka joukkoon.
Yhdistä kuiviin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle ja lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä.
Paista hieman alle puoli tuntia.
Tarkista välillä ettei piirakka paistu yli, muuten lopputulos on jonkin verran kovempi ja kuivempi.
Piirakka on hyvä nostaa uunista pois vielä vähän kosteana.
Piirakkaa voi nauttia kastikkeen kanssa, joka syntyy helposti maitorahkasta, maidosta ja makeutuksesta (tai proteiinijauheesta).
Parasta piirakka on muhittuaan jääkaapissa joitain tunteja/yön yli.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaaEllenn