Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 754g808kcal174.2g0g11.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton151g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Oliiviöljy 127g1120kcal0g0g126.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original21g15kcal0.8g1.7g0.6g0.6g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.7g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g4364kcal352.2g108g277.4g3.2g
Valittu annoskoko1116g2182kcal176.1g54g138.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna558g1091kcal88.1g27g69.4g0.8g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744