Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 880g942kcal203.2g0g13.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton176g37kcal0.5g2.8g0g0.2g
Oliiviöljy 148g1307kcal0g0g147.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original25g17kcal1g2g0.7g0.7g
Hunaja 70g233kcal0.4g56.9g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g5092kcal411g126g323.6g3.6g
Valittu annoskoko1302g2546kcal205.5g63g161.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna651g1273kcal102.8g31.5g80.9g0.9g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744