Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 94g101kcal21.8g0g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.6g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana279g546kcal44g13.4g34.6g0.4g
Valittu annoskoko140g273kcal22g6.7g17.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g136kcal11g3.4g8.7g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744