Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1000g1071kcal231g0g15g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Dijonsinappi, Maille, Original28g20kcal1.1g2.2g0.8g0.8g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2960g5788kcal467g143g367.8g4.2g
Valittu annoskoko1480g2894kcal233.5g71.5g183.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna740g1447kcal116.8g35.8g92g1.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744