Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1005g1077kcal232.2g0g15.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton201g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Oliiviöljy 169g1494kcal0g0g168.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original28g20kcal1.1g2.3g0.8g0.8g
Hunaja 80g266kcal0.4g65g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g5819kcal469.4g144g369.8g4.2g
Valittu annoskoko1488g2910kcal234.7g72g184.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna744g1455kcal117.4g36g92.5g1.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744