Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1131g1212kcal261.3g0g17g0g
Sitruunamehu, laimentamaton226g48kcal0.7g3.6g0g0.2g
Oliiviöljy 190g1680kcal0g0g190g0g
Dijonsinappi, Maille, Original32g22kcal1.3g2.5g1g1g
Hunaja 91g299kcal0.5g73.1g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g6547kcal528.6g161.8g416.2g4.8g
Valittu annoskoko1674g3273kcal264.3g80.9g208.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna837g1637kcal132.2g40.5g104.1g1.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744