Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 125g134kcal28.9g0g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.5g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g723kcal58.6g18g46g0.4g
Valittu annoskoko185g362kcal29.3g9g23g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g181kcal14.7g4.5g11.5g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.9g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744