Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 126g135kcal29g0g1.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 21g187kcal0g0g21.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.5g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g727kcal58.8g18g46.2g0.4g
Valittu annoskoko186g364kcal29.4g9g23.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna93g182kcal14.7g4.5g11.6g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744