Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1257g1346kcal290.3g0g18.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton251g53kcal0.8g4g0g0.3g
Oliiviöljy 211g1867kcal0g0g211.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g25kcal1.4g2.8g1.1g1.1g
Hunaja 101g332kcal0.5g81.2g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g7274kcal587g179.8g462.6g5.4g
Valittu annoskoko1860g3637kcal293.5g89.9g231.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna930g1819kcal146.8g45g115.7g1.4g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744