Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 157g168kcal36.3g0g2.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton31g6.6kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 26g233kcal0g0g26.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.4g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Hunaja 13g42kcal0.1g10.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g909kcal73.6g22.6g57.8g0.6g
Valittu annoskoko233g455kcal36.8g11.3g28.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna116g227kcal18.4g5.7g14.5g0.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.9g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744