Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 189g202kcal43.5g0g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 32g280kcal0g0g31.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original5.3g3.7kcal0.2g0.4g0.2g0.2g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.2g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1091kcal88g27g69.4g0.8g
Valittu annoskoko279g546kcal44g13.5g34.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna140g273kcal22g6.8g17.4g0.2g
Arvot/100g100g195kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744