Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 220g236kcal50.8g0g3.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 37g327kcal0g0g36.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.2g4.3kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana651g1273kcal102.6g31.4g80.8g0.8g
Valittu annoskoko326g636kcal51.3g15.7g40.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna163g318kcal25.7g7.9g20.2g0.2g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744