Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 251g269kcal58.1g0g3.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 42g373kcal0g0g42.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7g4.9kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1455kcal117.6g36g92.4g1.2g
Valittu annoskoko372g727kcal58.8g18g46.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna186g364kcal29.4g9g23.1g0.3g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744