Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 283g303kcal65.3g0g4.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton57g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 48g420kcal0g0g47.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.9g5.5kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.3g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1637kcal132g40.4g103.8g1.2g
Valittu annoskoko419g818kcal66g20.2g51.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna209g409kcal33g10.1g26g0.3g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744