Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 314g337kcal72.6g0g4.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton63g13kcal0.2g1g0g0.1g
Oliiviöljy 53g467kcal0g0g52.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original8.8g6.2kcal0.4g0.7g0.3g0.3g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.3g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1819kcal146.8g45g115.6g1.4g
Valittu annoskoko465g909kcal73.4g22.5g57.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna233g455kcal36.7g11.3g28.9g0.4g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744