Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 377g404kcal87.1g0g5.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 63g560kcal0g0g63.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original11g7.4kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Hunaja 30g100kcal0.2g24.4g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1116g2182kcal176.2g54g138.6g1.6g
Valittu annoskoko558g1091kcal88.1g27g69.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna279g546kcal44.1g13.5g34.7g0.4g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744