Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 440g471kcal101.6g0g6.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton88g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 74g654kcal0g0g73.9g0g
Dijonsinappi, Maille, Original12g8.6kcal0.5g1g0.4g0.4g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.4g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1302g2546kcal205.6g63g162g2g
Valittu annoskoko651g1273kcal102.8g31.5g81g1g
Annoskoko puolitettuna326g637kcal51.4g15.8g40.5g0.5g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744