Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 500g536kcal115.5g0g7.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Dijonsinappi, Maille, Original14g10kcal0.6g1.1g0.4g0.4g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2894kcal233.6g71.6g184g2g
Valittu annoskoko740g1447kcal116.8g35.8g92g1g
Annoskoko puolitettuna370g724kcal58.4g17.9g46g0.5g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744