Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 503g539kcal116.1g0g7.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton101g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Oliiviöljy 85g747kcal0g0g84.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original14g10kcal0.6g1.1g0.4g0.4g
Hunaja 40g133kcal0.2g32.5g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g2909kcal234.8g72g185g2g
Valittu annoskoko744g1455kcal117.4g36g92.5g1g
Annoskoko puolitettuna372g727kcal58.7g18g46.3g0.5g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744