Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 566g606kcal130.6g0g8.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Oliiviöljy 95g840kcal0g0g95g0g
Dijonsinappi, Maille, Original16g11kcal0.6g1.3g0.5g0.5g
Hunaja 45g150kcal0.2g36.6g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1674g3273kcal263.8g81.2g208.2g2.4g
Valittu annoskoko837g1637kcal131.9g40.6g104.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna419g818kcal66g20.3g52.1g0.6g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.9g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744