Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 63g67kcal14.4g0g0.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.7g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g362kcal29g8.8g23g0.4g
Valittu annoskoko92g181kcal14.5g4.4g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna46g91kcal7.3g2.2g5.8g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15.7g4.8g12.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744