Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 628g673kcal145.2g0g9.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton126g26kcal0.4g2g0g0.1g
Oliiviöljy 106g934kcal0g0g105.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original18g12kcal0.7g1.4g0.5g0.5g
Hunaja 50g166kcal0.3g40.6g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g3637kcal293.8g90g231.2g2.6g
Valittu annoskoko930g1819kcal146.9g45g115.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna465g909kcal73.5g22.5g57.8g0.7g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744