Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1200g1669kcal133.2g4.8g124.8g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1350kcal0g0g150g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g30g117kcal0g29.4g0g0g
Raparperi 500g168kcal3.5g27.5g0.5g7g
Mansikka 340g158kcal1.7g28.6g0.7g6.5g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g12711kcal346.2g1507.4g559.8g50.2g
Valittu annoskoko3100g6356kcal173.1g753.7g279.9g25.1g
Annoskoko puolitettuna1550g3178kcal86.6g376.9g140g12.6g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692