Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fusillipata

Ruskista naudan jauheliha rypsiöljyssä ja mausta se (esim.

suola, mustapippuri, yrttimauste).

Lisää murskatut valkosipulinkynnet ja tomaattimurska sekä sipulit.

Keitä n. 20 min.

Keitä toisessa kattilassa Fusilli pasta puolikypsäksi.

Kaada pasta edelliseen kattilaan ja lisää hernemaissipaprikat.

Kiehuta n. 4 min.

Nauti halutessasi juustoraasteen kera.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)400g120kcal4g16g1.6g0.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Fusilli kierrepasta (Lidl), annos 150g400g1432kcal48g300g4.4g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g100g69kcal4g11g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2838g4775kcal268.4g667.6g108.2g5.4g
Valittu annoskoko1419g2388kcal134.2g333.8g54.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna710g1194kcal67.1g166.9g27.1g1.4g
Arvot/100g100g168kcal9.5g23.5g3.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41087