Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanakeitto

Laita vettä kiehumaan.

Lisää lihaliemikuutio(t) ja jäiset keittokasvikset.

Anna kiehua noin 15min.

Ruskista/valmista liha (tässä tapauksessa kokonainen broileri perattuna) ja lisää ne sekä Koskenlaskija (n.2/3 paketillista) keittoon.

Mausta makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Miiw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g131g367kcal24.9g0g28.8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (2013) (Knorr), annos 10g20g60kcal2.6g2.4g4.4g0.1g
Broilerin paistileike (Kotimaista), annos 600g600g906kcal108g0g52.2g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 750g750g705kcal27g97.5g20.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5008g4076kcal325g199.8g211.4g22.8g
Valittu annoskoko2504g2038kcal162.5g99.9g105.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna1252g1019kcal81.3g50g52.9g5.7g
Arvot/100g100g81kcal6.5g4g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411018