Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)360g238kcal54g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk15g5.9kcal0.3g1.1g0g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr10g28kcal0.8g1g2.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 13g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g1097kcal127.8g48.2g41.6g6.8g
Valittu annoskoko1220g549kcal63.9g24.1g20.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna610g274kcal32g12.1g10.4g1.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107