Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 4793g1869kcal47.9g325.5g12.5g87.7g
Mustikka metsä- 1240g546kcal6.2g79.3g7.4g40.9g
Vadelma 992g408kcal9.9g40.7g7.9g36.7g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1074g537kcal7.5g118.2g0g5.4g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g248g793kcal2.5g193.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1653g566kcal50.6g82.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9437kcal249.2g1679.4g59g341.4g
Valittu annoskoko10000g4718kcal124.6g839.7g29.5g170.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2359kcal62.3g419.9g14.8g85.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384